Villkor för tjänsten

Välkommen till BekampaVaggloss.com

Genom att besöka den här webbplatsen godkänner du att följa villkoren för tjänsterna. Detta tillsammans med sekretesspolicyn reglerar din tillgång till och användning av denna webbplats. I följande användarvillkor avser ”du” användare som besöker webbplatsen.

Fastighet av BekampaVaggloss

Alla logotyper, varumärken och bilder som finns på webbplatsen tillhör BekampaVaggloss. Det är förbjudet att använda informationen någonstans utan BekampaVaggloss samtycke. Användarna får inte kopiera något av innehållet eller bilderna som publiceras på webbplatsen för offentlig eller kommersiell användning. All sådan otillåten användning av innehållet kan medföra skadestånd/straffrättsliga brott.

Innehåll

BekampaVaggloss erbjuder inga konsulttjänster. Trots att innehållet är skrivet av personer med praktisk erfarenhet ger BekampaVaggloss inga garantier för dess kvalitet, noggrannhet eller fullständighet i någon form och kan därför inte hållas ansvarig för att användaren förlitar sig på informationen. Det är användarens ansvar att kontrollera den tillgängliga informationen.

Länkar och hyperlänkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. BekampaVaggloss har ingen kontroll över innehållet på andra webbplatser. Länkarna tillhandahålls för att hjälpa användarna med informationen.

Integritet

BekampaVaggloss har åtagit sig att skydda användarens integritet. För ytterligare information, besök sidan Integritetspolicy.

Ändringar

BekampaVaggloss kan när som helst och utan föregående meddelande ändra något av de ovannämnda villkoren. När den uppdateras träder den i kraft omedelbart.