Bite Away recension (nya): Direkt lindring av bett (Köp eller ej)

Insektsbett som vägglöss, myggor och getingar kan vara mycket irriterande och smärtsamma. Geting- och vägglössbett kan vara mycket svullna, och myggbett kan vara ohanterligt kliande. Jag har provat många antiklåda produkter för dessa insektsbett. Idag vill jag dela med mig av min erfarenhet av ”Bite away pen”.

Om du kliar dig på bettet kan det leda till infektion. Det kan vara mycket svårt att undvika att klia sig på bettområdet. Jag har provat många olika behandlingar. Krämer minskar tillfälligt klådan, men den kommer tillbaka.

Men med Bite Away tycker jag att det är väldigt tillfredsställande. När jag blir biten tar jag Bite Away-pennan och applicerar den på det drabbade området i stället för att klia mig.

Jag har använt den här stinghealern ett tag nu och den har blivit en av mina vanligaste saker när jag reser. Jag beställde den precis innan jag åkte till Australien. Den fungerade bra inte bara för vägglöss utan även för myggbett.

Dessutom är det kliniskt bevisat att den lindrar klåda, smärta och svullnad vid insektsbett på bara två minuter (den fungerade faktiskt på mig på några sekunder!).

sting healer recension

I denna artikel

 1. Vad är en elektronisk stinghealer och hur fungerar den?
 2. Hur använder man bite away sting healer?
 3. Studie om botemedel mot bett och sting
 4. Vilka är fördelarna?
 5. Vilka är nackdelarna?
 6. Betyg från mig
 7. Vilka är de andra alternativen till bite away sting healer?

1. Vad är en elektronisk stinghealer och hur fungerar den?

När en person blir biten av vägglöss, myggor eller getingar kommer ett främmande protein in i kroppen och kroppens immunförsvar reagerar. Kroppen frisätter då histamin, vilket utlöser en allergisk reaktion. Denna allergiska reaktion resulterar vanligtvis i hudutslag, rodnad, svullnad och obekväm klåda.

En elektronisk bettbehandlingsapparat är en kemikaliefri apparat som använder värme för att bryta ner detta protein och lindra klådan vid bett. Ju snabbare värmebehandlingen sker efter bettet, desto bättre.

Vid användning av bettbehandlingsapparaten når temperaturen 51 grader Celsius på hudytan. Detta påskyndar nedbrytningen av de injicerade proteinerna. Som ett resultat minskar klåda och smärta. Lyckligtvis uppstår inga brännskador eller brännmärken med den elektroniska bettläkaren.

Den kan användas för bett orsakade av myggor, getingar, bin, getingar, hästflugor och andra bitande insekter.

2. Hur använder man bite away sting healer?

Bite away sting healer är mycket lätt att använda.

Placera den keramiska kontaktytan på det drabbade området och tryck den försiktigt mot huden. Tryck på en av de två knapparna på pennan. Sting Healer kommer då att värmas upp till en temperatur på 51 ℃ under några sekunder. Den kommer att kännas ganska varm när den rör vid din hud, men det är uthärdligt.

Det finns ett läge på 3 sekunder för barn och för vuxna rekommenderas en applicering på sex sekunder. Prova 3-sekundersläget först. Om du fortfarande känner dig kliande kan du överväga ett längre läge.

 • Nivå 1 (första användning): 3 sekunder
 • Nivå 2 (senare och framåt): 5 sekunder

Det är lite obekvämt och smärtsamt, eller hur? Men det är 1000 gånger bättre än att klia sig. Du hör ett pip i början och slutet av behandlingen och en grön lampa tänds under behandlingen. När du hör pipet är du klar. Om det fortfarande kliar lite, upprepa några gånger till.

Om du ska åka någonstans rekommenderas det att du tar med dig Bite Away-pennan i väskan. Se till att Sting Healers batteri är laddat. Det är en bra idé att ladda batterierna eller ta med sig ersättningsbatterier (två AA-batterier), särskilt innan du åker på resa.

>> Fler alternativ: Behandlar vägglöss bett

3. Studie om botemedel mot bett och sting

Enligt en studie från National Center for Biotechnology Information har Bite away Sting Healer goda resultat.

Studien visade att:

 • Smärtlindring är den överväldigande effekten av att använda Bite Away Pen.
 • Värmetillförseln ger snabb och pålitlig lindring av klåda och svullnad.
 • Efter 2 minuters användning minskade smärtan från bettet tydligt, efter 10 minuter hade smärtan nästan försvunnit.

4. Vilka är fördelarna?

Viktigast av allt är att Bite away sting healer lindrar klådan. Detta beror på att värmen lindrar klådan och gör den otroligt behaglig. Vad jag har märkt är att svullnaden i bettområdet har minskat. Jag får mycket svullnad när jag blir biten av vägglöss eller myggor, men tack vare den här apparaten har den försvunnit. Jag är mycket imponerad.

Den kemikaliefria Bite Away-behandlingsapparaten är lämplig för vuxna, barn över 2 år och gravida kvinnor. När jag köpte behandlingsapparaten frågade jag mig själv: ”Fungerar den verkligen? För genom åren har jag provat många olika krämer och aldrig varit 100 % nöjd med resultatet. Jag är så glad att jag provade den här, den har verkligen hjälpt min hud.

Dessutom finns det andra fördelar med sting healer, som sammanfattas nedan.

 • Omedelbar lindring
 • För mig upphör klådan från bettet på några sekunder.
 • På lång sikt är den billigare än krämer.
 • Dermatologiskt testad
 • Kan användas med AA-batterier
 • Mycket lätt att använda
 • Fungerar för en mängd olika tillstånd, inte bara vägglöss, så bra för resor

5. Vilka är nackdelarna?

Enligt min åsikt finns det inga större nackdelar. Den gör det jobb som den är avsedd att göra. Det finns dock några saker som jag skulle vilja påpeka.

 • Inköpspriset är lite högre än grädden.
 • Batterifacket var mycket svårt att öppna
 • Extra pryl att bära runt på, men Sting Healer tar förstås inte mycket plats.
 • Vissa recensioner säger att den har en kort livslängd

6. Betyg från mig

Jag skulle ge Sting Healer 10 av 10 för dess effektivitet eftersom den tjänar sitt huvudsyfte väl och lindrar klådan. Det finns många andra huskurer och salvor där ute, men hittills har jag alltid litat på Sting Healer för snabba och omedelbara lösningar.

Hittills har denna produkt fungerat bra. Jag har dock sett recensioner som säger att Sting Healer inte fungerar. Den verkar inte hålla särskilt länge. Jag hoppas att tillverkaren kommer att ta itu med detta problem, eftersom många människor har stött på detta problem.

Jag har alltid varit rädd för att insekterna skulle komma tillbaka och bita mig. Jag är allergisk mot insekter, så jag brukade bli biten och svullen. Men sedan jag använde Bite Away-pennan har jag fått en viss lättnad. Jag vet åtminstone att jag kan bli av med dessa svullna bett snabbt.

Prylen kostar cirka 30 euro och verkar robust, även om den är gjord av plast. Jag kan lätt bära den i min ryggsäck. Den här stingläkaren lindrar klådan väldigt bra. Jag tycker att den är värd pengarna.

7. Vilka är de andra alternativen till bite away sting healer?

Som alltid finns det naturligtvis alternativ. Det finns till exempel ”Bug Itch Sting Healer” och ”Bite Fight Sting Healer”. Jag har dock ännu inte använt någon av dessa apparater.

Lämna en kommentar